Storsjövyn

hallen

JÄMTLAND

63°10'32.6"N 14°05'23.6"E

Q2 2024
PLANERAD INFLYTT
8
ANTAL BOSTÄDER
84KVM / 123KVM
BOYTA

På en vacker plats med utsikt över Storsjön bygger vi på BearPeak nu åtta nya bostäder med äganderätt i Hallen. Husen är ritade av arkitekt Hans Murman och den kvadratiska planfiguren på 84 kvm respektive 123 kvm är både yt-och energieffektiv samt skapad med förhöjd tillgänglighet. Bostadshusen är fristående och färgsätts i en grön kulör med samma mättnad som den traditionella rödfärgen. Carport och extra förrådsutrymme finns som tillval.  

I Hallen bor du med både fjällvärlden och Storsjön som närmsta grannar. Till de uppskattade Bydalsfjällen är det 2 mil. Hallen är en by och centralort i den vackra Hallenbygden, i östra delarna av Åre Kommun. Här får du chans till en trygg lantlig gemenskap, leva i lugnet och ändå ha äventyret runt knuten.  Här finns ett brett utbud av offentlig service, från mödravård till räddningstjänst och hemtjänst. I närheten finns förskola, skola F-9, livs, restaurang och Hallens Kyrka.

FILM

VISNING
Välkommen på visning. Se aktuella datum och tider hos mäklaren.
SE DAGAR & TIDER
studio3d_hallen_ext3_ljus
studio3d_hallen_int3

DET FJÄLLNÄRA LIVET i HALLENBYGDEN

Jämtland är ett län som människor väljer att flytta till och bo kvar i för livsstilens skull. Vi som bor här skapar tillsammans en växande och nyfiken region med inkluderande puls och spännande visioner. Det kokar av drivkraft, nätverk, coworkingmiljöer, samverkan och visioner. Jämtlands län tillhör ett av landets mest företagsamma län och även fast vi som bor här är patriotiska och ofta gör affärer i så närodlade relationer som möjligt, skapas affärer med världen som marknad. Alla möjligheter att idag arbeta på distans, remote, ger förutsättningar för det.

I Hallenbygden är Storsjön, vattendragen, fjällen och skogarna en tillgång såväl vinter som sommar - med allt från fantastiska fiskevatten, härliga vandringsleder, cykling och sjöliv till alpin skidåkning, längd skidåkning, skoter och mycket mer. Det fjällnära livet är något speciellt. Det har en annan rytm, ett annat tempo och andra prioriteringar. Arbetet är viktigt. Men fritiden viktigare. Livets mjuka värden är tydliga här och många väljer en aktiv livsstil som präglas mer av ”ute” än ”inne”. Utbudet har krokat arm med naturens läkande stillhet.

Det kan bli din vardag. Välkommen till Hallen, Åre och Jämtland.

"Dessa nybyggda bostäder i Hallen ville jag ge egen identitet som skulle passa in i kontexten och smälta väl in landskapet, en stilfull helhet med en egen personlig karaktär. För att husen skulle vara både yt-och energieffektiva och därmed attraktiva som permanentbostäder landade vi i en kvadratisk planfigur."

Hans Murman, Arkitekt SAR/MSA

Murman Arkitekter

FÖRDELAR MED ETT NYPRODUCERAT HEM FRÅN BEARPEAK

• Att vi på BearPeak projekterar och bygger egna boendemiljöer innebär ett rationellt byggande där du som kund erbjuds en helhetslösning av hög kvalité som är riktigt kostnadseffektiv.

• Just fjällnäraboende är vår expertis, vi är duktiga på placering av projekt och objekt i attraktiva lägen - funktionella och attraktiva fjällboenden som är en god investering.

• Vår höga nivå av arkitektur och medvetna val i såväl inre som yttre miljö ger dig ett attraktivt boende likväl som det det bidrar till att det är attraktivt när det en dag eventuellt ska säljas. Olika tillval finns möjliga för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden.

• Att arbeta med lokala entreprenörer är viktigt för oss, vi väljer med omsorg de hantverkare som liksom vi har känsla för såväl material som hantverk. För dig som kund innebär det närhet i byggprocessen samt att du bidrar till det lokala näringslivet och ekonomisk hållbarhet i regionen.

Bjurfors Åre säljer BearPeaks projekt Storsjövyn i Hallen.

ANSVARIG MÄKLARE

Joakim Westerlind Wiklund
070-666 39 64
Gå till mäklarsida
Kontakta mäklare