Duved Strand

Duved ÅRE

JÄMTLAND

63°23.432'N 12°56.163’E

Q2 2024
PLANERAD INFLYTT
18
ANTAL BOSTÄDER
140kvm / 162kvm
BOYTA

Duved strand

På en vacker plats vid Indalsälven och med fantastisk utsikt över de kringliggande fjällen bygger vi nu “Duved Strand”, 18 stycken arkitektritade parhus 140kvm respektive 162kvm med äganderätt. Arkitekterna har tagit tillvara på det unika läget genom gestaltningen av husens såväl inre som yttre miljö. Medvetna placeringar, material, takvinklar och generösa glaspartier.  Glaspartier som blickar mot Indalsälven, Mullfjället, Åreskutan och Renfjället. Bostäderna har separata carportar med förråd.

Platsen ligger nära Duveds centrala delar och gränsar mot ett eget grönområde samt har direkt närhet till Indalsälvens strand. Här når man allt som behövs inom gångavstånd. Byliften tar dig upp i Hamrebacken och längdspåren ligger runt hörnet och i Duved by finns förskola, nybyggd skola F-9, matbutik, gym, restauranger och hälsocentral.

FILM

VISNING
Välkommen på visning. Se aktuella datum och tider hos mäklaren.
SE DAGAR & TIDER
studio3d_duvedsstrand_ext2

DET FJÄLLNÄRA LIVET

Tänk dig att bo vid älvens strand och foten av fjället. Här gör du det. Ta löpturen genom skogen och ut på fjället. Kallbada i Indalsälven. Paddla längs Åresjöns stränder. Eller så lägger du de första morgonspåren i pudret på Åreskutan. Vi gör det. Det är vår vardag. Den kan bli din. Välkommen till Duved, Åre och Jämtland. 

Jämtland är ett län som människor väljer att flytta till och bo kvar i för livsstilens skull. Vi som bor här skapar tillsammans en växande och nyfiken region med inkluderande puls och spännande visioner. Det kokar av drivkraft, nätverk, coworkingmiljöer, samverkan och visioner. Jämtlands län tillhör ett av landets mest företagsamma län och även fast vi som bor här är patriotiska och ofta gör affärer i så närodlade relationer som möjligt, skapas affärer med världen som marknad. Alla möjligheter att idag arbeta på distans, remote, ger förutsättningar för det.   

Det fjällnära livet är något speciellt. Det har en annan rytm, ett annat tempo och andra prioriteringar. Arbetet är viktigt, men fritiden viktigare. Livets mjuka värden är tydliga här och många väljer en aktiv livsstil som präglas mer av ”ute” än ”inne”. Utbudet har krokat arm med naturens läkande stillhet.  

"Vi ville ta tillvara på detta unika läge på alla tänkbara sätt. Vi har satt ett gemensamt anslag för husen i material och takvinklar för att hålla ihop byggnaderna som en liten by längs en bygata. Fasader och snickerier är liggande limträpanel enhetligt färgsatta med en palett av tre trä-nära kulörer. Interiört har vi tagit tillvara höjden i rummen och givit dem tvåvåningshöga delar, och samtidigt sökt effektiva planer med många sovrum."

Hans Murman, Arkitekt SAR/MSA
Erik Hovlin, Arkitekt SAR/MSA
 

Murman Arkitekter

FÖRDELAR MED NYPRODUCERAT HEM FRÅN BEARPEAK

• Att vi på BearPeak projekterar och bygger egna boendemiljöer innebär ett rationellt byggande där du som kund erbjuds en helhetslösning av hög kvalité som är riktigt kostnadseffektiv.

• Just fjällnäraboende är vår expertis, vi är duktiga på placering av projekt och objekt i attraktiva lägen - funktionella och attraktiva fjällboenden som är en god investering.

• Vår höga nivå av arkitektur och medvetna val i såväl inre som yttre miljö ger dig ett attraktivt boende, likväl som det bidrar till att det är attraktivt när det en dag eventuellt ska säljas. Olika tillval finns möjliga för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden.

• Att arbeta med lokala entreprenörer är viktigt för oss, vi väljer med omsorg de hantverkare som liksom vi har känsla för såväl material som hantverk. För dig som kund innebär det närhet i byggprocessen samt att du bidrar till det lokala näringslivet och ekonomisk hållbarhet i regionen.

Bjurfors_are_CMYK

ANSVARIG MÄKLARE

Joakim Westerlind Wiklund
070-666 39 64
Gå till mäklarsida
Kontakta mäklare