VINTERTRÄDGÅRDEN

DUVED ÅRE

JÄMTLAND

63°23.657'N 12°56.764'E

2020
BYGGSTART & SÄLJSTART
16
ANTAL BOSTÄDER
FRÅN NOV 2021
PLANERAD INFLYTT

VINTERTRÄDGÅRDEN

Nyckeln till ett medvetet fjällnära liv. Inbäddat i sluttningen vid foten av fjället projekterar nu BearPeak sexton lägenheter i Duved. Här skapar vi bostadsrättsföreningen Vinterträdgården där man bor i lugnet längs Karolinervägen, gamla Åre vägen. Bostäderna på 140 kvm i tre våningar kännetecknas av hög arkitektur och medvetna val, både för den inre och yttre miljön. Samtliga lägenheter har uteplats och balkong.

Evopto_vinterträdgåren-2
Evopto_vinterträdgåren-28
Evopto_vinterträdgåren-4
Evopto_vinterträdgåren-26
Evopto_vinterträdgåren-10
Evopto_vinterträdgåren-23
Evopto_vinterträdgåren-7
Evopto_vinterträdgåren-33
Vinterträdgården_Sep_22-3
Vinterträdgården_Sep_22-7
Vinterträdgården_Sep_22-2
Vinterträdgården_Sep_22-8

"En vacker plats definierar vårt projekt Vinterträdgården. Fjället, sluttningen och älven har fått sätta avtryck. Med modern arkitektur både in- och utvändigt samt med omsorg om hantverket, skapar vi exklusiva lägenheter för den aktiva familjen som gärna gör medvetna val. De många och stora fönsterpartierna släpper in ljuset och låter de vackra omgivningarna bli en del av helheten."

- Anders Ahlqvist, Affärsutvecklare och grundare BearPeak.

DET FJÄLLNÄRA LIVET

Tänk dig att bo vid foten av fjället. Här gör du verkligen det. Ta löpturen genom skogen och ut på fjället. Kallbada i Indalsälven. Paddla längs Åresjöns stränder. Eller lägg de första morgonspåren i pudret på Åreskutan. Vi gör det. Det är vår vardag. Den kan bli din. Välkommen till Duved, Åre och Jämtland.

Jämtland är ett län hit människor väljer att flytta och bo kvar för livsstilens skull. Vi som bor här skapar tillsammans en växande och nyfiken region med inkluderande puls och spännande visioner. Det kokar av drivkraft, nätverk, coworkingmiljöer, samverkan och visioner. Jämtlands län tillhör ett av landets mest företagsamma län, vi som bor här är patriotiska och gör gärna affärer i så närodlade relationer som möjligt. Men alla möjligheter att arbeta på distans, remote, ger självklart förutsättningar att jobba med världen som marknad.

Det fjällnära livet är något speciellt. Det har en annan rytm, ett annat tempo och andra prioriteringar. Arbetet är viktigt. Men fritiden ännu viktigare. Livets mjuka värden är tydliga här och många väljer en aktiv livsstil som präglas mer av ”ute” än ”inne”. Utbudet har krokat arm med naturens läkande stillhet.

bearpeak_karta_duved

FÖRDELAR MED NYPRODUCERAT HEM FRÅN BEARPEAK

• Att vi på BearPeak projekterar och bygger egna boendemiljöer innebär ett rationellt byggande där du som kund erbjuds en helhetslösning av hög kvalité som är riktigt kostnadseffektiv.

• Just fjällboende är vår expertis, vi är duktiga på placering av projekt och objekt i attraktiva lägen - funktionella och attraktiva fjällboenden som är en god investering.

• Vår höga nivå av arkitektur och medvetna val i såväl inre som yttre miljö ger dig ett attraktivt boende likväl som det det bidrar till att det är attraktivt när det en dag eventuellt ska säljas. Olika tillval finns möjliga för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden.

• Att arbeta med lokala entreprenörer är viktigt för oss, vi väljer med omsorg de hantverkare som liksom vi har känsla för såväl material som hantverk. För dig som kund innebär det närhet i byggprocessen samt att du bidrar till det lokala näringslivet och ekonomisk hållbarhet i regionen.


BearPeak förbehåller sig rätten till ändringar i projektet samt reserverar sig för tryckfel och skrivfel i säljmaterial. Bilder i kopplat till detta projekt är renderingar och foton från tidigare projekt. Lösningar och presenterade produkter kan ändras eller utgå under projekttiden men kommer då er sättas av modeller/fabrikat/material/produkter som är likvärdiga.