BEARPEAK VILLAGE

VEMDALSSKALET

HÄRJEDALEN

62°28.609'N 13°57.931'E

BEARPEAK VILLAGE

Ett medvetet fjällnära liv. BearPeak Village skapas som en stilsäker enhet i Hovdedalen, Vemdalsskalet. Här projekterar och bygger nu BearPeak 10 fristående hus som bostadsrättsförening. Det fjällnära livet är bokstavligen utanför dörren, husen har ett mycket trevligt läge med både alpin skidåkning och längdspår in på knuten.

BearPeak Village är ett tidlöst och exklusivt boende. Husen på 117 kvm i två våningar kännetecknas av hög arkitektur och medvetna val, för både den inre och yttre miljö. Unikt i jämförelse med många andra projekt, är att husen säljs fullt möblerade, enligt specifik förteckning med kvalitativa möbler som valts ut av inredningsdesigner. 

VISNING
Välkommen på visning. Se aktuella datum och tider hos mäklaren.
SE DAGAR & TIDER

studio3d_vemdalen - oversikt_ext-2
Bjurfors_BearPeak_Skalet-12
Bjurfors_Bear_-3
Bjurfors_BearPeak_Skalet-16
Bjurfors_BearPeak_Skalet-29

DET FJÄLLNÄRA LIVET

Härjedalen är mer än något annat svenskt landskap präglat av fjäll. Fjällen och det fjällnära livet attraherar såväl bofasta som turister. Det fjällnära livet är något speciellt. Det har en annan rytm, ett annat tempo och andra prioriteringar. Livets mjuka värden är tydliga här och många väljer en aktiv livsstil som präglas mer av ”ute” än ”inne”. Ta löpturen genom skogen och ut på fjället. Yoga med fjället som fond. Ta en adrenalinfylld tur på skateskidorna. Eller så lägger du de första spåren i pistens manchestersnö. Välkommen till Hovdedalen, Vemdalsskalet, Härjedalen.

Härjedalen ingår i Jämtlands län, ett län som människor väljer att flytta till och bo kvar i eller besöka ofta, för livsstilens skull. Vi som bor här skapar tillsammans en växande och nyfiken region med inkluderande puls och spännande visioner. 

Av det stora utbudet av fjällanläggningar i regionen är Vemdalsskalet den största och en av norra Europas bästa skidorter. Just här har vi tagit chansen att skapa boendemiljöer så att fler kan få mer tid nära fjällen och kunna äga ett boende i ett fjällnära attraktivt läge.

Vår ambition här är att skapa ett unikt fritidsboende i Vemdalens bästa läge. Ett boende högt beläget med vacker utsikt över berg och dal med direkttillgång till livet på fjället. Vintertid med ski in och ski out, till såväl pister som längdspår. Nära mysiga Vemdalsskalet by, men ändå avskilt med en kort promenad till restaurang och butiker. Här skapar vi exklusiva och arkitektritade hus; moderna med öppna ytor, högt i tak med stora fönster mot den vackra naturen. Arkitekturen utgår från människan, ljuset och den särskilda platsen. Miljöerna är vackra, materialet omsorgsfullt utvalt och hantverket gediget. Här skapas BearPeak Village, ett tidlöst och exklusivt boende i vackra Hovdedalen på Vemdalsskalet.

- Anders Ahlqvist, Affärsutvecklare och grundare BearPeak.

FÖRDELAR MED NYPRODUCERAT HEM FRÅN BEARPEAK

• Att vi på BearPeak projekterar och bygger egna boendemiljöer innebär ett rationellt byggande där du som kund erbjuds en helhetslösning av hög kvalité som är riktigt kostnadseffektiv.

• Just fjällboende är vår expertis, vi är duktiga på placering av projekt och objekt i attraktiva lägen - funktionella och attraktiva fjällboenden som är en god investering.

• Vår höga nivå av arkitektur och medvetna val i såväl inre som yttre miljö ger dig ett attraktivt boende likväl som det det bidrar till att det är attraktivt när det en dag eventuellt ska säljas. Olika tillval finns möjliga för dig som vill sätta din egen prägel på bostaden.

• Att arbeta med lokala entreprenörer är viktigt för oss, vi väljer med omsorg de hantverkare som liksom vi har känsla för såväl material som hantverk. För dig som kund innebär det närhet i byggprocessen samt att du bidrar till det lokala näringslivet och ekonomisk hållbarhet i regionen.

Bjurfors_vemdalen_CMYK

ANSVARIG MÄKLARE

Joakim Westerlind Wiklund
070-666 39 64
Gå till mäklarsida
Kontakta mäklare